Job Board

Job Board on TKO-äly ry:n tarjoama Helsingin Yliopiston tietojenkäsittely- ja datatieteen opiskelijoille suunnattu sivusto, jossa alan yritykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoista. Sivusto tavoittaa 900 Helsingin Yliopiston opiskelijaa ja välittää ilmoituksia niin TKO-älyn yhteistöykumppaneilta kuin ulkopuolisiltakin yrityksiltä.

Advenica: Junior Cyber Security Engineer (osa-aikainen)

aTalentYhteistökumppani
Hakuaika
17.08.2023 30.08.2023

Korkean turvallisuuden tuoteratkaisuihin erikoistunut Advenica etsii nyt Helsingissä sijaitsevaan kompaktiin tiiminsä Junior Cyber Security Engineeriä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Roolissa pääset oppimaan ja osallistumaan Advenican asiakkaille toimitettavien tuoteratkaisujen suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon tehtäviin osana tiimiä. Odotamme sinulta soveltuvia opintoja esimerkiksi tietotekniikan alalta - erityisen edulliseksi katsomme erikoistumisen tietoliikenteeseen ja/tai tietoturvaan.

Sinulta odotamme:

  • Tietoteknistä opintotaustaa (AMK, yliopisto tai datanomi) sekä perusosaamista tietoliikenteestä ja verkkolaitteista ja -teknologioista kuten reitittimistä, kytkimistä ja palomuureista. Voit olla jo valmistunut tai vielä opintojesi loppusuoralla.

  • Ymmärrystä tietoturvallisuudesta ja sen osa-alueista.

  • Linux- ja Windows- palvelimien sekä skriptauksen perusteiden tuntemusta (esim. Python, Bash tai PowerShell)

  • Halua syventää osaamistasi ja kehittää itseäsi ammatillisesti

  • Hyvää suomen ja englannin kirjallista sekä suullista osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kesätyö- tai harjoittelukokemus sekä harrastuneisuus tietoturvan, IT-hallinnon tai teknisen tuen tehtävistä

  • Syvempi osaaminen tietoturvan ja verkkotekniikan alueilta esim.tiedonsiirtoprotokollat,rajapinnat, virtuaali- ja pilvipalvelimet sekä vianselvitysSkills: esim. Python, Bash tai PowerShell


Kiinnostuitko? Lue lisää täältä:

https://atalent.fi/open-position/advenica-junior-cyber-security-engineer-osa-aikainen-196060

ja hae viimeistään 30.8.2023