Job Board

Job Board on TKO-äly ry:n tarjoama Helsingin Yliopiston tietojenkäsittely- ja datatieteen opiskelijoille suunnattu sivusto, jossa alan yritykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoista. Sivusto tavoittaa 900 Helsingin Yliopiston opiskelijaa ja välittää ilmoituksia niin TKO-älyn yhteistöykumppaneilta kuin ulkopuolisiltakin yrityksiltä.

Junior integraatiokehittäjiä (OpenSource)

DigiaYhteistökumppani
Hakuaika
13.06.2023 02.07.2023
Tunnisteet
JavaAWSDevOps

Junior integraatiokehittäjiä (OpenSource)

Etsimme tiimeihimme

OPENSOURCE JUNIOR INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ

Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään, Remote.

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Projekteissa on tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan Pohjoismaiden vahvinta integraatiotiimiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä mm. Red Hatin kanssa.

OpenSource -Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan sekä kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä.

Odotamme sinulta vähintään hyvää perusosaamista Javasta. Arvostamme kovasti, jos sinulla on lisäksi kokemusta tai osaamista jostain seuraavista teknologioista:

  • Kubernetes / OpenShift
  • AWS / Azure / Google Cloud
  • DevOps
  • Kafka
  • Quarkus
  • Camel

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä yli 25 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa ja haluamme panostaa osaamisesi kehittymiseen ja laajentumiseen.

Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Käy tsekkaamassa tästä, millaista työskentely meillä on.

Hae 2.7.2023 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Kyllönen vastaa niihin mielellään puhelimitse numerosta 0503844456. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Haku alkaa 13. kesäkuuta 2023 ja päättyy 2. heinäkuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen