Job Board

Job Board on TKO-äly ry:n tarjoama Helsingin Yliopiston tietojenkäsittely- ja datatieteen opiskelijoille suunnattu sivusto, jossa alan yritykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoista. Sivusto tavoittaa 900 Helsingin Yliopiston opiskelijaa ja välittää ilmoituksia niin TKO-älyn yhteistöykumppaneilta kuin ulkopuolisiltakin yrityksiltä.

Linux-tukihenkilö

Hakuaika
15.10.2023 05.11.2023
Tunnisteet
Linux

Etsimme Linux-tukihenkilöä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Kumpulan lähituen tiimiin. Valmis osaaja tehtävässä ei tarvitse olla, mutta kokemus/harrastuneisuus Linuxin käytöstä katsotaan ehdottomasti eduksi, kuten myös oppimishalu, itseohjautuvuus ja työtä pelkäämätön asenne.

Linux-tukihenkilönä olet osa Kumpulan kahdeksan hengen lähitukiryhmää, joka auttaa yliopiston käyttäjiä tietotekniikan haasteissa Kumpulan kampuksella. Työtehtäviä saattaa olla ajoittain myös muilla Helsingin alueen kampuksilla (Viikki, Meilahti ja Keskusta). Tehtäväsi keskittyy Linux-työasemien tukeen ja ylläpitoon, mutta tehtäviin kuuluu auttaa myös Mac- ja Windows-koneiden tukitehtävien kanssa.

Olet myös osa virtuaalista Linux-kehitystiimiä, jonka vastuulla on Linux-tukipyyntöjen hoitaminen yli kampusrajojen. Pääset mukaan kehittämään yliopiston itse ylläpitämää Linux-distroa, Cubblia, joka perustuu Ubuntuun. Tukenasi ovat muut yliopiston Linux-asiantuntijat.

Sinulla tulee olla erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja kyky omatoimiseen työskentelyyn. Asiakkaiden tietoteknisten ongelmien ratkaisun lisäksi oleellinen osa tätä tehtävää on myös tehtyjen ratkaisuiden dokumentointi. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä Linux-asiantuntijoiden lisäksi tutkijayhteisön ja monien eri sidosryhmien kanssa, joten tehtävässa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Pääset tekemään töitä kansainvälisen huippututkimuksen parissa, joten sujuva englannin ja suomen kielen osaaminen on välttämätöntä, ruotsin kieli olisi plussaa.

Unisportin henkilökuntahintaiset liikuntapalvelut sekä hybridimallin työskentely tukevat työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tehtävän palkkaus sijoittuu 2600–3000 euroon tehtävään soveltuvan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Työsopimus solmitaan kuuden kuukauden koeajalla.

Annamme mielellämme lisätietoja: tietotekniikka-asiantuntija Natalia Jiganova, natalia.jiganova[at]helsinki.fi, puh. 040 5792353 ja tietotekniikkapäällikkö Mari Nurmi, mari.nurmi[at]helsinki.fi, puh. 050 448 7788.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 6.11.2023. Liitä hakemukseesi ansioluettelo pdf-muodossa. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa: https://msap.sap.helsinki.fi

Katso lisätietoja Tikestä työnantajana verkkosivuiltamme ! Löydät meidät myös Twitteristä @IT_HelsinkiUni , ja yhteisöllisyyttämme voit katsoa Instagramissa risuaidalla #tikentyopaiva. Voit myös tutustua Helsingin yliopiston muiden asiantuntijantuntijoiden urapolkuihin .

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 200 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason tietohallinnosta ja IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä.